Ervaringen

Kristel brengt je naar je kern. Naar wat aan ’t Licht mag komen op dat moment voor het ontluiken van je essentie. Het rest ons enkel dat toe te laten.
Ze creëert een ruimte waar alles veilig gezien of getoond mag worden.
Bij kinderen werkt dit schitterend. Mijn zoontje vraagt steeds wanneer we nog eens bij Kristel gaan schilderen. Hij is heel gevoelig en kon zich volledig uiten tijdens het schilderen en doorheen vele lagen van emoties bewegen.
Rose-Marie, moeder en kind

Mijn eerste healing bij Kristel was toen ik 14 jaar oud was en sindsdien is er een nieuwe spirituele wereld voor mij opengegaan. We bestaan allemaal uit energieën en het is zo belangrijk om die ook in balans te houden. Kristel heeft mij geleerd mezelf beter te verstaan en vooral één te zijn met mijn eigen lichaam en geest. Ze heeft mijn creatieve ziel opgewekt en helpen verder ontwikkelen, enkel en alleen door me mijn chakra’s te leren verstaan, aanvoelen en balanceren. Magisch. Kristel, je bent mijn spirituele beschermengel die me helpt en begeleidt in deze harde, maar mooie wereld. Je hebt me geholpen de sterke, open minded vrouw te zijn die ik vandaag ben. I’m more than grateful to have you in my life en kan niet wachten op onze toekomstige creatieve samenwerkingen en healings samen.
Lisa, studente biomedische wetenschappen

Kristel is voor mij één van de liefste en meest liefdevolle wezens die ik ken. Ze straalt puur helder licht uit. Even bij haar mogen vertoeven is helend en zuiverend. Ik ben zo dankbaar dat ik haar mocht leren kennen. De laatste keer liet ze mijn kinderen na meditatie kennis maken met kristallen. Er ging voor hen een kanaal en een wereld open, die ze daarna vastlegden in een veelzeggend schilderij. Een ervaring als een intens, immens geschenk, voor altijd.
Annelies, journaliste

Mijn ervaring, eenvoud, echtheid, geduld, toch knap hoe je in 2 uurtjes toch iets kan triggeren, de kleuren zijn mij bijgebleven, voelt aan als een draaikolk die zowel naar beneden(water) als naar boven gaat (tornado-achtig), engelen die aan de rand zitten bij deze spiralen, in het licht brenger door zachtheid van het ” bestaansverdriet”, bijbrengen hartsbewustzijn, éénwording stimuleren met de Bron in diversiteit en dualiteit, rust, alertheid voor illusie.
Chris, osteopaat

Kristel has a very nurturing and attentive presence. She holds such a high vibrational space. As the session progressed, I was feeling more connected, more energised, with a renewed sense of purpose and deeper understanding of myself. The insights Kristel provided struck a profound chord. She works empowering, providing  the tools for balancing, grounding and clearing. I gained lot from this experience on so many levels and am filled with gratitude. 
Alexia, professor & craniosacral therapist

Een heling met kristallen. Ik voelde mij al altijd aangetrokken tot kristallen, meer wist niet precies waarom. Tot Kristel mij een heling gaf met kristallen. Zij opende voor mij de poort naar hun krachtige tintelende energie, die heel mijn lichaam doorstroomde en elke cel vulde met prachtig gekleurd licht. Elke keer als ik daaraan terugdenk voel ik het weer…
Marleen, galeriehouder

“Ik heb Kristel leren kennen dankzij haar prachtige kunstwerken, muziekperformances, Art Coach en de intuïtieve jaargroep ‘Verbinden en Verwonderen’.
De lessen ‘expressief schilderen’, zeg maar ‘schilderen vanuit het hart’ waren voor mij een echte openbaring. Niet alleen is de drempel en de blokkade om iets op papier of doek te zetten verwijderd, maar de emotionele heling mede dankzij een gezamenlijke voorafgaandelijke meditatie, en het revelerend nagesprek deden wonderen. Kristel helpt je je essentie te bevrijden en de diepe innerlijke kern van je ware Zijn te ontdekken. Dat heb ik bij lijve mogen ervaren.
Kristel geeft je zelfvertrouwen om weer te geloven in je zelf en in je eigen goddelijkheid om te ’scheppen’ als deel van het geheel. Je mag er gewoon ‘Zijn’ zoals je bent en alles is goed zoals het is. Perfectie is niet van deze wereld. Dat heb ik dankzij haar beter leren begrijpen. Door concentratie en overgave in het Nu bij het schilderen heb ik mezelf en mijn imperfectie leren aanvaarden; het schilderen maakt mij nu gelukkig en blij.

Ook in de intuïtieve jaargroep ‘Verbinden en Verwonderen’ zijn we samen in verbinding op zoek gegaan naar onze subtiele energielichamen om vanuit het hart onze intuïtie aan te scherpen en tot bewustzijnsverruiming te komen. Het bracht ons grotere inzichten in wie we zijn en wat onze zielsmissie is. Gevoel van Eenheid en warme verbinding waren troef! Alom Verwondering voor Al wat Is. Sleutelwoord daarbij is ‘co-creatie’, het samen scheppen, een warme verbinding als deel van het geheel, wat roept naar meer.”

“Kristel is voor mij een pure toegewijde ziel vol licht en onvoorwaardelijke liefde op aarde. Ze straalt dit uit in haar hele ‘Zijn’ en wil dit Licht delen met haar omgeving en mensen die ervoor open staan, dat is beslist haar missie, haar Ikigai. Als Lichtwerker en Wijze vrouw kan je steeds bij haar terecht als je het nodig acht, je voelt je gewoon ‘gedragen’. Steeds een woord van hoop met haar warme, liefdevolle, nooit veroordelende zachte stem of helpende hand als je het even moeilijk hebt.
Ze geeft je op je levenspad een zee van inzichten vol Licht ter ontplooiing van je innerlijke kern, je essentie en vrijheid. Dank je.”
Brigitte, lichtwerker

Ik heb het intuïtief schilderen als zeer helend ervaren. Het bracht me bij de verwondering van mijn nog onontgonnen creativiteit. Het uitdrukken op doek van wie ik ten diepste ben, was een waar avontuur een heerlijke ervaring. Onder de fijne begeleiding van Kristel die mijn persoonlijk ontwikkelingsproces helemaal intact liet, kon ik schilderen en spelen met kleur en vorm. Sturen vanuit een niet sturende houding.
Christine, floriste

Ik heb Kristel leren kennen via haar tentoonstelling Sterke vrouwen in Knokke-Heist. Zeer authentieke schilderijen van authentieke dames. Ik werd uitgenodigd om de cursus vrouwencirkel te volgen. Een spiritueel proces van vrouwenenergie. Mooi hoe alles neergezet werd met meditaties en inzichten. Zij heeft het jaar erop een schilderij gemaakt van mijzelf. Het intuïtief schilderen werd een prachtig resultaat van mezelf. De uitstraling heeft zij krachtig neergezet. Ik heb ook nog een dagje intuïtief schilderen gevolgd. Er is een gesprek met alle mensen die er op dat moment zijn, wat speelt er. Na een meditatie gaan we dan over tot het schilderen. Zonder nadenken komt een voor jou prachtig schilderij tot stand. Het was een unieke ervaring. Kristel is een speciale dame. Het is een echte aanrader om bij haar langs te gaan en te zien wat zij voor jou kan doen.
Inge, voetreflexoloog

en_USEnglish