Orakelkaartenspel – De kunst van het co-creëren in de 5de dimensie

Een (7X7)49 dagen uitdaging om je vibratie te verhogen !
Sleutels tot een nieuw leven in een nieuwe dimensie! Van 3D naar 5D.
Van worden naar zijn.

“Ik geloof dat onze toekomst wordt bepaald door de trillingsfrequentie waarin we ons bevinden in het huidig moment.” Komt dit bij je binnen ? Voel jij dit ook ?

Onze toekomst maken we zelf door open te staan voor het moment en de keuzes die we maken.

Als we onze vibratie verhogen, komen we dichter bij onze zielsmissie. Weet dat je elke dag opnieuw een keuze hebt. Een keuze om voor het Licht te kiezen. Het licht brengt immers ook onze schaduw naar boven. Bewustzijnsverruiming wordt grotendeels bereikt door het leven te beleven en is een oneindig groeiproces. Meditatie is geen vlucht maar een manier om in deze chaotische tijd van verandering naar een hogere dimensie te shiften en hierin balans en vernieuwing te vinden. Deze nieuwe dimensie noemen we 5D. Ontdek de sleutels om in deze nieuwe tijd je geschenken en inspiratie te vinden!

Dit boekje en orakelkaartenset met originele schilderwerken leert je werken met je hogere wijsheid. Het is niet voor iedereen. Het is voor diegene die er klaar voor is om naar een laag dieper te gaan, thuis wenst te komen bij z’n ware zijn en er tijd voor wenst te maken.

Het is ontworpen om readings te doen voor jezelf of om anderen te helpen.

Voorbeeldkaart

WERKEN MET SPIRIT/ LICHTCIRKEL

Wat is het eerste woord of beeld dat bij je opkomt als je SPIRIT oproept?

Wordt er iets gefluisterd? Voel je iets ongrijpbaars? Voelt het liefdevol? Voel je een oneindigheid in het universum? Voel je een bronenergie?

Heb je weerstand of kan je deze zachte subtiele energie in jezelf toe laten? Heb je meer rust nodig om dit te kunnen voelen?

Deze kaart nodigt je uit om met spirit te leren werken en bij je puur gewaar-zijn te komen. Telkens je een vraag of conflict hebt, maak het even stil en stem dan af met een hogere dimensie. Zo kan je het door je heen laten bewegen en voelen of een oplossing zich aandient of je de situatie mag omarmen. In een andere dimensie krijgen we meer en meer toegang tot deze fijnstoffelijke energie. Er worden poorten open gemaakt om met spirit te leren werken. Ik geloof dat er een bronenergie aanwezig is, die iédereen, jong en oud, kan leren benutten om bij een diepere verborgen innerlijke kracht te komen. Maak contact met iets dat niet sterft, voorbij de stoffelijke wereld en voorbij de persoonlijkheid.

Ga vaker mediteren of sluit je aan bij een meditatie-cirkel.
Er is een tijd gekomen om spititueel vruchtbaar te worden.
Gelukkig zijn is een keuze, een keuze om de ups en de downs van het leven te omarmen.

“Ik KIES voor een continue werking met het Licht. Ik schenk de aarde en mijn dierbaren de beste versie van mezelf. Mijn pure unieke zijn.”

Vul hieronder je gegevens in om de 4 GRATIS kaarten te ontvangen :

Wanneer je deze 4 GRATIS kaarten ontvangt,
neem er dan rustig je tijd voor om met ze te contempleren.

es_ESEspañol