Kristel Van den Eynden

The spiritual journey is individual, highly personal. It can’t be organized or regulated. It isn’t true that everyone should follow one path.
Listen to your own truth.”

Ram Dass

Mijn moeder zei me ooit eens : Je bent 3 V’s. De V van Vrolijk, Vrouwelijk en Vrij. En met Vrij bedoelde ze vrij om te zijn wie je bent en te doen wat je te doen hebt. De vrijheid om te zijn wie je bent, vind ik een belangrijke. Authentiek mogen zijn in de flow zoals het leven zich ontvouwt op dat moment.

Ik ben Kristel Van den Eynden en voel dat het NU tijd is om mijn missie voluit te gaan leven en door te geven wat je doorleefd hebt aan lichtwerkers die echt toe zijn aan de volgende stap, een diepere laag… Bij elke situatie in m’n leven die ik doorvoeld en doorleefd heb, heb ik steeds geleerd het geschenk te leren zien. Anders leren kijken, door het geschenk van het geheel te zien. Elke situatie is een oefening om voor het Licht te kiezen en steeds meer en meer in mededogen en zelfliefde te komen …

Ik ben geboren op 21 juni ,de dag van de zomerzonnewende. In 2020 ben ik 49 geworden en voel een 7×7 cyclus die doorleefd is. Ik voel deze shift als een wedergeboorte in een nieuwe tijd waarin we een keuze hebben. Een keuze en verantwoordelijkheid hoe we er mee om gaan.

De schildpad is mijn zieledier, boodschapper van moeder aarde.

Kristel Van den Eynden

Tijdens mijn schoolgaande jeugd (Latijn wiskunde/wetenschappen, BBA, MBA HR) miste ik iets verdiepends en creatiefs in het systeem en mezelf. Mijn lievelingsvak was tekenen en dat was er veel te weinig. Als hoog sensitief persoon en empath had ik een manier nodig om me weer op te laden en m’n ziel te voeden.

Mijn leven is helemaal veranderd toen ik twee keer zwanger mocht zijn en moeder werd van twee prachtige dochters. Tijdens mijn zwangerschappen verdwenen vele van m’n fysieke klachten en kwam ik terug meer in contact met m’n lijf, vrouwelijkheid en gronding. Mijn intuïtie werd toen een gave. Moeder zijn vind ik nog steeds de grootste krachtbron in m’n leven. Na de geboorte van m’n dochters ben ik definitief gaan schilderen en ben naar de academie gegaan. (Schilderkunst bij Jan De Vliegher).

Maar ook in het schilderen en de overdracht van energie zocht ik verdieping wat me leidde naar opleidingen tot creatief therapeut, Vedic art, kleur-en stijlconsulent, helende handen, reiki, cranio sacrale relaxatie, Munay-ki… steeds op zoek naar bezieling. Om uiteindelijk te ontdekken dat alles al aanwezig is als we onze sluiers wegnemen en de zoektocht stoppen.

Na een echtscheiding en nu in een tweede huwelijk (relaties zijn m’n grootste leerschool om in mededogen te groeien), het verlies van mijn vader aan een plotse kanker en mijn eigen gevoelige lichaam, werd ik steeds meer en meer aangetrokken tot het energetische werk en ben me hierin steeds verder gaan verdiepen.

Mijn vader zijn overgang heb ik intens beleefd. Terwijl mijn vader tijdens zijn leven nooit iets gelezen heeft over Meesters of Engelen of hoe je deze fijnstoffelijke frequentie benoemt, kreeg hij enkele dagen voor zijn overgang een gids te zien. Een witte verschijning, een liefdevol Lichtwezen met zachte tintelende geluiden. Het deed hem zakken en berusten maar was ook een troost voor zijn dierbaren. Dat is het moment waarop ik een diep besef kreeg dat ons bewustzijn verder gaat en nog aanwezig is in een andere dimensie. Die liefde is steeds voelbaar. Mijn vader had een afspraak met ons om zich te tonen in vlinders. Een dag na zijn overgaan is er een prachtige vlinder in de woonkamer binnen gefladderd en heeft zich op de piano van mijn dochter gezet.

Mede door mijn ontmoeting 15 jaar geleden met de College of Esoteric heling heb ik me verder ontwikkeld in : Reading /healing, (H.P. Blavatsky en A. Bailey), de zeven stralenleer, Shambhala, intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, Healing met engelen, Crystal healing. Steeds meer ontdekte ik de kracht en het vertrouwen om met helende handen en spirit te gaan werken.

Op een gegeven moment werd het duidelijk voor me dat hierin een missie ligt om mijn thuiskomen via mijn helende handen en schilderpenseel over te dragen en mensen te helen, verbinden en inspireren.

Onze problemen zijn een product van het denken en niet van de werkelijkheid. Werkelijke, pure liefde verbindt.

Elk z’n eigen pad en elk z’n authentieke zijn.

nl_BENederlands (België)