Orakelkaartenspel – Mythische dieren archetypen

Kristel Van den Eynden

Welkom! Laat je op een magische wijze gidsen!

  • Bij het “Mythische dieren archetypen” kaartendeck is een gratis WANDELSPEL EDITIE KNOKKE-HEIST ontworpen.
  • Een wandelroute met creatieve opdrachten vertrekt in Galerij 8 en gaat via het Zwin en ongekende paadjes tot bij de Dienst toerisme.
  • Elke maand selecteert Galerij 8 een deelnemer voor een prijs (=schilder-of readingsessie) in de Galerij

Origineel schilderij cover (olie op doek, 50×50 cm)

Ontvang 4 GRATIS voorbeeldkaarten :

Voorbeeldkaart : "De Pauw"

10. De Pauw

De pauw vraagt om in je kracht te gaan staan en te gaan stralen. Laat het licht in jou stromen. De pauw is met z’n antennes op zijn hoofd rechtstreeks verbonden met de zuivere lichtfrequenties uit het universum. Dit maakt dat je energetisch zeer gevoelig bent en vraagt om zuiver en voorzichtig om te gaan met energie. Alles en iedereen is energetisch verbonden en jij voelt dit.
Als het te bedreigend wordt voor de pauw, gaat hij z’n verentooi uitsteken en pronken. Door jouw aura te vergroten, je veilig te stellen door grenzen te trekken, kan je ook beter in je kracht blijven en stralen.
Voel goed wat bij je past en wat niet. 

“Ik houd mijn frequentie hoog en straal. Zo kan ik op een wonderbaarlijke manier dienstbaar zijn voor een groter geheel.”

Dieren kunnen boodschappers zijn van spirit en je ziel spiegelen. Het dier komt op je pad of toont zich in je droom om iets te duiden.

Elk dier met zijn unieke gaven en valkuilen is waardevol. De verbinding maakt je bewuster van een groter geheel. Zo kunnen witte dieren, zoals een witte pauw, een witte duif, een witte dolfijn, een witte reiger, je puurheid maar ook een fragiele kwetsbaarheid spiegelen.
Verschijnen er wilde dieren, dan kunnen verborgen angsten maar ook nieuwe avonturen getoond worden.

Laat het dier je naar de essentie brengen van een hier en nu beleving.

De 44 originele schilderijen in dit spel bevatten hun eigen boodschappen, energetisch, via hun vibraties. Het bijhorend boekje beschrijft de boodschappen die doorvoeld zijn tijdens het schilderproces. Bovendien inspireren krachtige positieve affirmaties je om te vertrouwen op jouw unieke pad.

Het spel is ontworpen om readings te doen voor jezelf of om anderen bij te staan in hun bewustzijnsprocesVertrouw erop dat spirit met je samenwerkt. Er is een Goddelijk plan en jij maakt hier deel van uit.

nl_BENederlands (België)