Energetisch & Bewustzijnscoach

Kristel Van den Eynden

Voor kinderen, jongeren, hun ouders en Lichtwerkers die er NU voor kiezen om vanuit hun authentieke zijn in het Licht te gaan staan.

Mythische dieren archetypen

Orakelkaartenspel en boek

Kristel Van den Eynden

Dieren kunnen boodschappers zijn van spirit en je ziel spiegelen. Het dier komt op je pad of toont zich in je droom om iets te duiden.

Elk dier met zijn unieke gaven en valkuilen is waardevol. De verbinding maakt je bewuster van een groter geheel. Zo kunnen witte dieren, zoals een witte pauw, een witte duif, een witte dolfijn, een witte reiger, je puurheid maar ook een fragiele kwetsbaarheid spiegelen.
Verschijnen er wilde dieren, dan kunnen verborgen angsten maar ook nieuwe avonturen getoond worden.

Laat het dier je naar de essentie brengen van een hier en nu beleving.

De 44 originele schilderijen in dit spel bevatten hun eigen boodschappen, energetisch, via hun vibraties. Het bijhorend boekje beschrijft de boodschappen die doorvoeld zijn tijdens het schilderproces. Bovendien inspireren krachtige positieve affirmaties je om te vertrouwen op jouw unieke pad.

Het spel is ontworpen om readings te doen voor jezelf of om anderen bij te staan in hun bewustwordingsproces. Vertrouw er op dat spirit met je samenwerkt. Er is een Goddelijk plan en jij maakt hier deel van uit.

Ik geloof dat onze toekomst wordt bepaald door de trillingsfrequentie waarin we ons bevinden in het huidig moment. Voel jij dit ook zo aan ?
Wat je optilt voor jezelf, til je ook op voor het groter geheel.

Wens je je ziel tot uitdrukking te laten komen ?

De ziel drukt zich uit in haar eigen taal.
Wanneer de ziel spreekt, gebeurt dit door middel van symbolen, beelden, kleuren, muziek, trilling, dieren, meesters, gidsen en engelen als boodschappers.

Heldervoelen, -weten, -zien en -horen is de taal van de ziel. 

De overgang naar andere dimensies gebeurt door naar de taal van de ziel te leren luisteren. Wens jij dit ook te leren ?

Als de ziel spreekt dan dans je, adem je, zing je, lach je, teken je, vibreer je, schep je en creëer je vanuit je ware zijn.

Luisteren naar je ziel vraagt oefening, rust en vaak transformatie van patronen en gedachten. Kunst heeft de kracht om je uit een eindeloze gedachtecirkel te halen. 

Verlang je naar healing ?
Verbind je met je bronenergie !

Ik zie je.
Ik hoor je.
Ik voel je.

Ik spreek de taal van je hoofd én je hart, de taal van je ziel.

Ik maak je niet afhankelijk van me, maar laat je juist je eigen innerlijke kracht ontdekken.

Als je het even niet meer weet, maken we samen ruimte en vinden we jouw bronenergie.

Met liefde help ik je hart en lichaam heel te worden.
Het is er al, het mag alleen herinnerd worden.

Ik ben Kristel Van den Eynden

Kunstenaar, artcoach, energetisch coach, medium en spiritueel heler.

Mijn zielsmissie is om mensen te verbinden, te leren connecteren met hun bronenergie en spiritueel te helpen ontwaken.

Aanbod

Kristal healing

Tijdens een healing vindt er een energetische transmissie plaats. Ik ben medium en werk met helende handen en een connectie met spirit.

Meditatie Lichtcirkels

Je bent welkom om te mediteren in groep. Leren werken met kristallen en helende handen. We gaan in co-creatie en tunen in op de groepsenergie en het Licht.

E.C. Traject

Het E.C. (Eternal Connection) Creative Manifestation Traject is een persoonlijk traject. Op jouw eigen ritme leer je tot een diepe rust te komen.

Intuïtief schilderen

Als creatief coach geeft ik intuïtieve schilderworkshops aan volwassenen, jongeren en kinderen. Je leert schilderen vanuit je bron.

Retreats

Gepersonaliseerde retreats, helemaal op maat, helemaal voor jou. Dit is een reis naar binnen, weg van alles en ook je innerlijke strijd.

Ervaringen

De kunst van het co-creëren in de 5de dimensie

Orakelkaartendek en boek

Kristel Van den Eynden

Een (7X7)49 dagen uitdaging om je vibratie te verhogen !
Sleutels tot een nieuw leven in een nieuwe dimensie! Van 3D naar 5D.
Van worden naar zijn.

“Ik geloof dat onze toekomst wordt bepaald door de trillingsfrequentie waarin we ons bevinden in het huidig moment.” Komt dit bij je binnen ? Voel jij dit ook ?

Onze toekomst maken we zelf door open te staan voor het moment en de keuzes die we maken.

Als we onze vibratie verhogen, komen we dichter bij onze zielsmissie. Weet dat je elke dag opnieuw een keuze hebt. Een keuze om voor het Licht te kiezen. Het licht brengt immers ook onze schaduw naar boven. Bewustzijnsverruiming wordt grotendeels bereikt door het leven te beleven en is een oneindig groeiproces. Meditatie is geen vlucht maar een manier om in deze chaotische tijd van verandering naar een hogere dimensie te shiften en hierin balans en vernieuwing te vinden. Deze nieuwe dimensie noemen we 5D. Ontdek de sleutels om in deze nieuwe tijd je geschenken en inspiratie te vinden!

Dit boekje en orakelkaartenset met originele schilderwerken leert je werken met je hogere wijsheid. Het is niet voor iedereen. Het is voor diegene die er klaar voor is om naar een laag dieper te gaan, thuis wenst te komen bij z’n ware zijn en er tijd voor wenst te maken.

Het is ontworpen om readings te doen voor jezelf of om anderen te helpen.

nl_BENederlands (België)